Over ons 2020-04-17T13:24:48+00:00

Wie is LTK & Partners?

LTK & Partners bestaat uit drie gedreven ondernemers. Tom Koster, Leon Koster en Celien Koster helpen u graag om uw bedrijf te laten groeien.

LTK & Partners komt voort uit de vof LTK Media. LTK Media is ooit opgestart door Tom en zijn zoon Leon. Na zo’n twee jaar dekte de naam niet meer alle diensten. Het bedrijf kreeg namelijk steeds meer leveranciers en klanten die gezien worden als partner. Zo ook in België, daarom hebben we hier ook een adres. LTK Media is zodoende overgegaan in LTK & Partners. Later sloot gezinslid Celien zich ook bij het bedrijf aan. LTK staat voor Linked To Koster business family. Of u een klant of leverancier bent: u wordt opgenomen in de LTK business family.

Hoogwaardige service

Ons doel: onze klanten zo goed mogelijk helpen om hun bedrijf te laten groeien door ze te verbinden met hun klanten. Dit doen we door middel van vriendelijke, betrouwbare en hoogwaardige services voor digitale marketing, sociale media, IT en web.

Onze missie: toewijding aan de hoogste kwaliteit van klantenservice met een gevoel van warmte, vriendelijkheid en persoonlijke trots.

Onze visie: in de regio het meest geliefde, betrouwbare en winstgevende bedrijf te zijn dat klanten helpt met digitale marketing, sociale media, IT en web.

Studenten & ervaring

Tom is al sinds 1994 ondernemer. Hij heeft in ruim 25 jaar al veel ervaring opgedaan. Deze kennis draagt hij over aan zoon en dochter Leon en Celien. ‘Je bent nooit te oud om te leren’ is een gezegde. Dit past ook bij LTK & Partners: Tom is nooit gestopt leren. Hij volgt nog regelmatig cursussen (in Amerika), waar Leon en Celien sinds kort ook mee naar toe gaan.  

Leon en Celien studeren momenteel aan de opleiding Ondernemerschap & Retail Management in Nijmegen. Zij bieden een frisse blik op bedrijven en passen de kennis en technieken uit de opleiding toe. Ondernemen zit dus echt in het bloed. Als studenten kunnen Leon en Celien voor bedrijven een aantrekkelijke prijs bieden.

x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.

Ik accepteer Ik weiger