Digitale Marketing 2020-03-16T14:37:05+00:00

Digitale Marketing

Digitale marketing is een manier van online communicatie. De meestgebruikte vormen zijn content marketing, e-mail marketing, social media marketing en zoekmachinemarketing. Content marketing houdt in dat LTK & Partners u helpt met het adverteren van uw boodschap naar uw doelgroep. E-mailmarketing gaat over het sturen van uw propositie naar uw klanten en potentiële klanten via bijvoorbeeld nieuwsbrieven. Bij social media marketing worden aansprekende teksten en afbeeldingen op verschillende media gezet, zoals Instagram, Facebook en LinkedIn: waar uw doelgroep zit. Adverteren bij Google is een veel gebruikt voorbeeld van zoekmachine marketing. Wanneer mensen bijvoorbeeld ‘bakkerij in de Doetinchem’ in Google typen, willen ze bij uw bakkerij uitkomen. 

Door gebruik te maken van verschillende online media, zoals Facebook, Google, e-mail en een website, kunt u het bereik van uw merk en/of bedrijf vergroten. Dat doet LTK & Partners door het plaatsen van relevante content met betrekking tot uw bedrijf.

LTK & Partners staat voor u klaar om u te helpen met digitale marketing voor een optimaal resultaat.

Neem direct contact op
x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.

Ik accepteer Ik weiger