Coronavirus op uw computer?

/Coronavirus op uw computer?

Coronavirus op uw computer?

Webdesignbureau LTK & Partners helpt Achterhoekse bedrijven met het beveiligen van hun computers. Leon en Celien zijn sinds 2019 actief bezig om firma’s te voorzien van een betere bescherming tegen cybercriminaliteit. Dat doen de broer en zus vanuit hun kantoor in Silvolde door het installeren van een krachtige antivirus. Vanaf 17 maart 2020 heeft LTK ruimte voor tien nieuwe klanten die hier van kunnen profiteren. Leon en Celien streven ernaar om met hun IT-kennis de ondernemingen in de buurt compleet virus vrij te maken. 

Het nieuws over het coronavirus zal u vast niet ontgaan zijn. Gelukkig heeft het coronavirus niets te maken met uw computer. Toch kunnen andere virussen uw device helaas wel aantasten. Daarom is het belangrijk om een effectieve antivirus te installeren. Met deze krachtige software verkleint u de kans op een inbraak in uw apparatuur en in mogelijk vertrouwelijke gegevens. Leon en Celien vinden dat hackers geen enkele kans mogen krijgen om bij deze informatie te komen.

Jammer genoeg is het tegenwoordig voor internetboeven gemakkelijk om binnen te komen in computers. Dat komt omdat veel ondernemers eenvoudige wachtwoorden gebruiken. Bovendien hanteren ze vaak dezelfde logingegevens voor meerdere accounts. Zonde! Een andere reden dat hackers snel op uw computer binnenkomen, is omdat hij niet standaard zorgt voor voldoende bescherming van uw data. Daarom helpt LTK u graag met het waterdicht beveiligen van uw apparaten. Leon en Celien installeren beveiligingssoftware die cyberbedreigingen vernietigt en voorkomt. Wanneer een verdacht bestand op uw hardware binnenkomt, krijgt u direct een melding. Tevens ontvangt LTK hierover een bericht en Leon of Celien zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naast het beveiligen van uw computer helpt LTK u ook graag met andere IT-diensten, zoals het adviseren en indelen van uw IT-infrastructuur. Dit kan gaan om printers, schermen of ander apparatuur. Verder bieden de broer en zus ondersteuning bij eventuele verhuizingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de wisseling van Windows naar Mac of van Open Office naar Office 365. Naast IT kunt u bij Leon en Celien ook terecht voor marketing en social media. Ze schrijven passende teksten en verspreiden ze over het hele internet. Kortom, LTK helpt bedrijven met het complete plaatje op online gebied.

Wilt u ook de kans verkleinen op een aanval in uw computer? Dan is het belangrijk om sterke en verschillende wachtwoorden te gebruiken. Daarbij is een krachtige antivirus op uw device essentieel. Leon en Celien van LTK helpen Achterhoekse ondernemers met het waterdicht maken van hun gegevens. Bent u de volgende? Neem gerust contact met ze op!

 

By | 2020-03-18T12:57:41+00:00 maart 18th, 2020|
x

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons privacybeleid. Meer informatie over het privacybeleid leest u hier.

Ik accepteer Ik weiger